Renoveer uw gietvloer

Heeft u een beschadiging in uw vloer of is deze na verloop van tijd verkleurd? Dan heeft u niet gelijk een nieuwe vloer nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige gietvloer te laten renoveren. Na de renovatie van de gietvloer kunt u er weer jaren van genieten!

De gietvloer gaat toch heel lang mee?

Ja dat klopt, de gietvloer is naadloos, vochtdicht en slijtvast waardoor deze heel lang mee kan gaan. Dat komt door de toplaag die op de vloer komt, dit wordt ook wel vloercoating genoemd. Toch zijn er een paar dingen die er voor kunnen zorgen dat de vloer toch aan renovatie nodig is. Zo kan er een keer iets heel zwaars op vallen waardoor er een scheurtje of een deukje ontstaat in de vloer. Daarnaast komt het voor dat de vloer verkleurd door veel UV straling die op de vloer komt. Als u gewoon een andere kleur of betonlook wilt dan kunt u de vloer ook laten renoveren?

Hoe werkt dat dan?

Het proces van het renoveren bestaat uit een paar stappen. Met de gietvloer renovatie pakken we eerst de plaatselijke plekjes op de vloer aan. Vervolgens gaan we aan e slag om alles te schuren en ontvetten. Daarna wordt er een primer aangebracht. Bovenop de primer komt een nieuwe gietlaag en daar bovenop een nieuwe coating om het af te maken!