Hoe een gietvloer zelf plaatsen? 

De unieke voordelen die verbonden zijn aan de gietvloer zorgen voor een toenemende populariteit onder nieuwe en bestaande woningeigenaars. Voor de plaatsing van een gietvloer dient u vaak rekening te houden met een aantal dagen wat er voor zorgt dat er doorgaans een aanzienlijk kostenplaatje aan kan verbonden zijn. Naast de materialen die worden gebruikt dienen immers ook het aantal werkuren te worden vergoed. Wilt u besparen op de plaatsing van uw gietvloer en is een coatingvloer geen optie, dan is het gelukkig ook mogelijk om zelf de plaatsing te voorzien. Op deze manier kunt u de gietvloer zelf doen en de kosten in ieder geval danig verlagen!


Eenvoudige doe het zelf pakketten

Steeds meer mensen vinden de voordelen van de gietvloer zo interessant dat ze er voor kiezen om deze in hun huis te plaatsen. Van een gietvloer is echter bekend dat ze nog steeds niet echt goedkoop zijn en dat ondanks het feit dat de prijs door de jaren heen reeds aanzienlijk is verlaagd. Om de kostprijs van een gietvloer nog extra te kunnen drukken kan het interessant zijn om deze zelf te plaatsen.


Verschillende bedrijven hebben door de jaren heen diverse doe het zelf pakketten op de markt gebracht die het zelf plaatsen van een gietvloer perfect mogelijk maken. Let wel, vooraleer een dergelijk pakket aan te schaffen is het belangrijk om de nodige aandacht te spenderen aan de ondergrond waar de vloer op zal worden gegoten. Deze dient immers stofvrij en vlak te zijn. Naast gietvloer vindt u bij ons ook beton vloercoating en andere kunststof vloeren. 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.