De gietvloer onderhouden

Het onderhoud van vloeren is over het algemeen geen pretje maar met een gietvloer heeft u daar helemaal geen last van. Door de naadloze afwerking is het schoonmaken namelijk een eenvoudige klus wat niet veel tijd en geld kost. Hierdoor behoudt de stevige gietvloer jarenlang zijn glans! Kijk ook eens op gietvloer Alkmaar voor meer informatie. 


De gietvloer schoonmaken

De gietvloer schoonmaken is een fluitje van een cent. Door de naadloze afwerking kan er niet veel vuil ontstaan en dan is het nog eenvoudig om het weg te halen. In feite heeft u hier enkel een stofzuiger en een dweil voor nodig.


Naadloze afwerking

De naadloze afwerking van de gietvloer is de voornaamste reden dat deze vloer zo populair is. Er zijn geen randen tussen de vloer omdat het daadwerkelijk gegoten wordt. Hierdoor ontstaat er nooit rommel tussen de randen zoals dat bij tegelvloeren het geval is. Ook kan er geen vocht door de vloer heen komen wat weer bijdraagt aan een lange levensduur.


Lange levensduur

Bron: gietvloer Gorinchem. De lange levensduur is één van de voornaamste redenen dat steeds meer consumenten kiezen voor een gietvloer. Als het te duur is wordt er ook vaak gekozen voor de goedkope en dunnere vloercoating wat hetzelfde effect heeft maar minder lang mee gaat. Doordat het onderhoud van de gietvloer ook nog eens eenvoudig is blijven de vloeren jarenlang in een goede staat. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0