Een gietvloer in de woonkamer

Een gietvloer is voor veel toepassingen geschikt maar voor de woonkamer is het een ideale oplossing zelfs. Helemaal als u weinig tijd heeft om de vloeren schoon te houden kunnen deze naadloze vloeren uitkomst bieden. Hier vindt u meer informatie oer het type vloeren dat u kunt gebruiken in de woonkamer en wat de mogelijkheden zijn. Als u graag op blote voeten loopt door de woonkamer dat kunt u de gietvloer ook nog eens eenvoudig combineren met vloerverwarming!


Gietvloeren voor woonkamers

Voor woonkamers zijn gietvloeren ideaal omdat deze vloeren een aantal belangrijke voordelen hebben. Allereerst worden de vloeren naadloos gelegd waardoor er geen vervelende randen tussen zitten. Hier kan vaak vuil tussen ontstaan wat met de gietvloer dus niet het geval is. Zoals u hieronder kunt lezen zijn gietvloeren ook ideaal om te combineren met vloerverwarming. Een betonlook vloer staat ook prachtig.


Nog meer mogelijkheden

Naast woonkamers zijn de mogelijkheden van gietvloeren nog veel uitgebreider. Ook voor slaapkamers, badkamers en gangen kunt u prima een gietvloer gebruiken. Ook voor bedrijven zoals winkels en showrooms biedt de gietvloer een goede oplossing. Gietvloer doe het zelf is ook mogelijk!


Graag op blote voeten lopen?

Als je graag op blote voeten door je woonkamer loopt dan kan je eigenlijk niet om gietvloeren heen. Deze kun je namelijk prima combineren met vloerverwarming waardoor het heerlijk warm aan je voeten voelt.