Waarom investeren in een gietvloer?

Als je voor een langere periode in een woning gaat woning, of als je een bedrijfspand hebt gekocht dan kan een gietvloer een prima investering voor de lange termijn zijn, de afschrijving per jaar is erg laag omdat een gietvloer wel meer dan dertig jaar mee kan gaan in een goede staat. Om de gietvloer is een goede staat te houden kunt u het regelmatig schoonmaken wat bovendien zeer eenvoudig is met deze naadloze vloeren. Ontstaat er na verloop van tijd toch een beschadiging of een verkleuring (door de zon bv.) dan kunt u er ook voor kiezen om de gietvloer te renoveren. Als u een belgische klant bent dan kunt u terecht op Gietvloer Antwerpen.  Lees meer..


Een lange termijn keuze

Gietvloeren bieden vele voordelen maar de stevigheid van deze vloeren is toch wel één van de belangrijkste. Door het gebruik van een hoge kwaliteit epoxyhard ontstaat er een keiharde vloer die niet snel beschadigd raakt. Gietvloeren kunnen hierdoor jarenlang mee gaan, soms wel een leven lang als u er goed voor zorgt!


Eenvoud in schoonmaken

Naast een lange levensduur is de gietvloer ook nog eens eenvoudig schoon te maken waardoor deze jarenlang zijn glans kan behouden. De gietvloer is volledig naadloos wat betekent dat er geen randen zijn zoals bij tegels bijvoorbeeld. Tussen deze randen ontstaat vaak vuil, een probleem dat u met de gietvloer dus nooit zult hebben!


Eenvoudig te renoveren

Hoewel gietvloeren eenvoudig te onderhouden zijn en lang meer gaan is het soms wel nodig om enige renovatie werkzaamheden toe te passen, dit kan uw specialist gelukkig zo in orde maken. Deukjes, krasjes en eventuele verkleuringen kunnen zo verholpen worden. Kijk ook eens op Gietvloer Hoorn voor meer info.