Gietvloer met betonlook

Bent u op zoek naar de ideale vloer voor uw moderne interieur? Dan is een gietvloer met betonlook een goede optie. Deze betonlook vloeren geven uw inrichting direct een strakke en moderne uitstraling. Ze zijn geliefd in woonhuizen, winkels, bedrijfsruimtes en kantoorpanden. Een gietvloer met betonlook biedt u de stoere industriële uitstraling van een betonvloer in combinatie met de vele voordelen van een gietvloer. De gietvloer met betonlook is bijvoorbeeld veel makkelijker schoon te maken dan een gewone betonvloer. Bovendien kunt u ook variatie in de kleur aanbrengen, zodat u de vloer helemaal naar uw smaak kunt maken. De prijzen van gietvloeren zijn niet gering dus vergelijk ze goed.

 

Welke voordelen biedt een gietvloer met betonlook?

Met een betonlook gietvloer profiteert u van alle voordelen van een gietvloer en van de voordelen van een betonvloer. Betonlook gietvloeren zijn namelijk:

·         Kwalitatief sterk en slijtvast

·         Overal in huis te leggen doordat ze waterdicht zijn

·         Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

·         Comfortabel doordat ze licht elastisch zijn

·         Goed te combineren met vloerverwarming

·         Naadloos en stofvrij

·         Brandveilig

·         Geluiddempend

 

De uitstraling van een gietvloer met betonlook

Een goedkope gietvloer met betonlook geeft uw interieur een stoere en moderne uitstraling. Het prachtige effect van het beton, zorgt daarnaast ook voor een speelse tint. Bij een betonlook vloer heeft u de keuze uit diverse kleuren, zodat de vloer helemaal aansluit op uw interieurwensen. Ook kunt u ervoor kiezen de vloer te laten afwerken met een afbeelding, zoals een bedrijfslogo, of een tekst.