Gietvloer waterdicht

Kiest u voor een gietvloer in de badkamer of het toilet, dan is het van groot belang dat deze waterdicht is. Gelukkig is een gietvloer volledig waterdicht, dit komt door de naadloosheid. Bij de meeste andere vloersoorten heeft u te maken met voegen, vuil kan zich eenvoudig ophopen of vast gaan zitten in de voeg. Bij gietvloeren heeft u hier geen last van, ze zijn volledig naadloos. Daarnaast is een gietvloer ook vloeistofdicht en daardoor ideaal geschikt voor een toilet of badkamer. Kijk ook eens op Gietvloer Doetinchem.

Professioneel bedrijf

Als u van plan bent om een gietvloer in de badkamer of het toilet te leggen, laat de klus dan door een professioneel bedrijf uitvoeren. Een gietvloer gaat tientallen jaren mee, het is dan ook belangrijk dat het leggen vakkundig en correct uitgevoerd wordt. Wij raden u dan ook af om de gietvloer zelf te leggen.

Vloerverwarming in uw badkamer

Heeft u momenteel vloerverwarming in uw badkamer of zit u erover na te denken dit aan te laten leggen? Wellicht is uw keuze voor een waterdichte gietvloer of vloercoating sneller gemaakt als wij u vertellen dat een gietvloer gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Gietvloeren warmen snel op zodra het water door de verwarmde vloerverwarmingsbuizen gaat lopen. De warmte stijgt naar boven toe waardoor de hele badkamer aangenaam wordt verwarmd. Niet alleen effectief, maar ook nog eens een stuk voordeliger qua energie. Kiest u voor een waterdichte gietvloer i.c.m. vloerverwarming, dan bent u goedkoper uit in vergelijking tot centrale verwarming met radiatoren bijvoorbeeld.