Kiest u ook voor een luxe gietvloer?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfsruimte? Een luxe gietvloer wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen. Gietvloeren kennen verschillende voordelen, het is dan ook niet gek dat deze vloersoort in populariteit toeneemt. Is de gietvloer gelegd, dan hoeft u er de komende tientallen jaren niet naar om te kijken. Een gietvloer gaat in principe levenslang mee!

Comfortabel

Een gietvloer voelt comfortabel aan als u er overheen loopt. Erg prettig als u net uit bed of de douche stapt bijvoorbeeld. Gietvloeren kunnen overigens zonder problemen in badkamers worden aangelegd, ze zijn namelijk waterdicht. Door uw hele woning te voorzien van een gietvloer kunt u optimaal profiteren van comfort. Als u vloerverwarming heeft, dan is dat een bijkomend voordeel. De gietvloer zal snel opwarmen zodra de vloerverwarming aanslaat, dit leidt tot nog meer comfort, zelfs met een goedkope gietvloer.

Unieke mogelijkheden met kleur

Een gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het maakt dan ook niet uit of uw voorkeur naar een donkergrijze of lichtbruine vloer uit gaat bijvoorbeeld, zo’n beetje alles is mogelijk. Als u een gietvloer in uw hele woning laat aanleggen, dan kunt u ook kleuren in elkaar laten overlopen. Bijvoorbeeld vanuit de woonkamer naar de slaapkamer of vanuit de woonkamer naar uw keuken. Dit “over laten lopen” van kleuren zorgt voor een speels effect.

Onderhoudsvriendelijk

Het schoonhouden van de gietvloer kost weinig tijd. Zuig het stof op met een stofzuiger en dweil de gietvloer schoon met warm water. Schoonmaakmiddelen hoeft u niet te gebruiken, warm water is voldoende om de vloer schoon mee te krijgen.