Inspiratie en ideeën voor een gietvloer

De vloer is een essentieel onderdeel van uw ruimte om aan luxe en kwaliteit te bouwen. De juiste vloer schept ruimte in een kamer en zorgt voor een strakke afwerking. Door de naadloze aansluiting geeft een gietvloer het gevoel van vrijheid en rust. Een gietvloer heeft geen onderbrekingen nodig, waardoor u heel mooi van de keuken naar de woonkamer kunt werken.


Om inspiratie op te doen voor een gietvloer is het raadzaam om te beginnen bij de stijl die u op dit moment hanteert. Heeft u een moderne woning, een boerderij of woont u in een appartement? In combinatie met het type woning waarover u beschikt en de inrichting die u op dit moment gebruikt kunt u de meest geschikte vloer in een passende kleur te kiezen.


Komt u er nog niet uit? Neem dan contact op met een specialist en laat u persoonlijk adviseren over alles dat er met gietvloeren mogelijk is. Vaak komt u op deze manier op nieuwe ideeën en wordt het kiezen van de juiste gietvloer een stuk gemakkelijker.


Gietvloer ideeën

·         De gietvloer wordt meestal gebruikt in de woonkamer en keuken, maar is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer. Zo is een polyurethaan gietvloer waterdicht en uitermate geschikt voor natte ruimtes. Het vloeroppervlak is zeer gemakkelijk schoon te houden en bevat een antislip laag om een glijpartij te voorkomen.

·         Het vloeroppervlak in de garage is meestal van beton. Beton heeft een vrij harde uitstraling en vertoont al snel scheuren of andere oneffenheden. Leg in de garage een gietvloer aan om een glad vloeroppervlak te creëren. De garage krijgt op de manier een opgeruimde, schone en moderne uitstraling. 


Bel een gietvloer tel en ontdek het snel.