Waar kan ik een gietvloer kopen?

Het kopen van een gietvloer kan tegenwoordig op steeds meer locaties. Zo is Gietvloer Hoorn ook een aparte website. In korte tijd is de gietvloer in populariteit toegenomen en daardoor vindt u steeds meer varianten en gespecialiseerde bedrijven. Sommige gietvloeren kosten nog geen €30,- per vierkante meter en zijn hierdoor absolute prijsvechters. Zoals u begrijpt is het niet altijd even verstandig om op de laagste prijs af te gaan. Een gietvloer vraagt om de nodige vakkennis en zeker als de afwerking goed gebeurt is dit terug te zien in het eindresultaat. U dient ook rekening te houden met garanties en de service die u achteraf beloofd wordt. Bij een gietvloer zit u niet te wachten op slijtage, krassen, scheuren of andere oneffenheden.


Controleer de kwaliteit van een gietvloer

Wanneer een gietvloer zeer voordelig wordt aangeboden is het belangrijk om goed op te letten. In sommige gevallen wordt de gietvloer dunner aangebracht of wordt er een goedkoper soort materiaal gebruikt. Houd er rekening mee dat de ene gietvloer niet gelijkwaardig is aan de ander en bevraag een leverancier zo goed mogelijk over de kwaliteit van het product. De volgende zaken zijn het belangrijkst om te onthouden:


·         Zoek een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van gietvloeren. Gietvloer den Haag kan u bijvoorbeeld ook helpen.


·         Controleer welke voorwaarden er op de betaling en levering van toepassing zijn.


·         Vraag na of de gietvloer in de klasse A, B, C of D van de VTM valt. De VTM is een objectieve richtlijn waarmee u de kwaliteit van een gietvloer objectief kunt bepalen.