Gietvloer zelf doen

De gietvloer aanbrengen is vrij eenvoudig. Wanneer u redelijk goed kunt klussen dan kunt u met het aanbrengen van de vloersoort prima uit de voeten. Toch is het wel verstandig een specialist te raadplegen of er voor in te schakelen. Gietvloeren worden voornamelijk in bedrijven geplaatst, denk aan showrooms, parkeergarages en in de industrie. Echter worden gietvloeren ook steeds vaker in huis geplaatst omdat de vloer waterdicht en naadloos is waardoor toepassing in de keuken en badkamer ideaal is. En dat plaatsen in huis zou u prima zelf kunnen! Hieronder hebben de specialisten Gietvloer Dordrecht een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Volg een stappenplan

Wanneer u weet van aanpakken dan kunt u een gietvloer prima plaatsen, ook als u nog niet zoveel ervaring hebt. Het is daarbij wel handig om een stappenplan te volgen zodat u het proces goed en nauwkeurig uitvoert. U kunt flink op de kosten besparen door de vloer zelf aan te leggen, daarbij bestaat wel het risico dat er iets fout gaat en u daar ook zelf weer voor opdraait. Een specialist heeft de gereedschap en de ervaring om uw gewenste vloer perfect aan te brengen, maar wanneer u stapsgewijs te werk gaat kunt u de gietvloer prima zelf doen.

Wat kost het?

Het aanleggen van de vloer kost geld, maar wat de exacte kosten zijn hangt af van de oppervlakte, het materiaal en of u het zelf gaat doen of het laat doen. Vraag voor een goed beeld van de kosten een offerte aan bij verschillende specialisten zoals Gietvloer Rotterdam, hierdoor kunt u extra besparen. Zo kunt u op basis van de kosten bepalen en uitrekenen of het beter is dat u het zelf doet of dat u het toch uit handen geeft.