De gietvloer een grote schoonmaakbeurt geven

Iedere vloer heeft op den duur een grote schoonmaakbeurt nodig. Het onderhouden van een vloer is heel belangrijk om de vloer zo lang mogelijk goed te houden. Dit is natuurlijk wel gewenst, aangezien een vloer altijd een beste investering is. De gietvloer moet dan ook onderhouden worden, al is dat heel gemakkelijk te doen. Vraag gewoon een lokale specialist zoals Gietvloer Amsterdam en u wordt gelijk geholpen.

 

Naadloze vloer

De gietvloer is stof- en waterafstotend. Dit wil zeggen dat stof en water bovenop de vloer blijven liggen als het erop komt. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is juist heel hygiënisch omdat het dan niet stiekem in de vloer gaat zitten. Het egale en naadloze karakter van de gietvloer heeft ook als voordeel dat er geen vuil in de naden gaan zitten of onder de drempels.

 

Even stofzuigen is voldoende

Door de strakke afwerking van de gietvloer is het heel gemakkelijk om de vloer schoon te houden. Even stofzuigen met een zachte borstel en de vloer is weer helemaal schoon. En de grondige schoonmaak en onderhoud? Dat bestaat uit even dweilen met een vochtige doek.

 

Groot onderhoud door te dweilen

Gebruik bij het dweilen een beetje koud water. Dat is alles wat u nodig heeft. Daarna kunt u de gietvloer gewoon niet schoner maken, zo simpel is het. Het is zelfs zo dat chemische schoonmaakmiddelen de coatingvloer kunnen beschadigen. Wilt u wel graag een middeltje gebruiken bij het dweilen? Kies dan voor een gietvloer en vloercoating reinigingsmiddel. Maar eigenlijk is het helemaal niet nodig!