Een gietvloer past overal

Gietvloeren zijn er in vele vormen, soorten en maten. Dit maakt de vloer geschikt voor vrijwel ieder soort gebouw, of dat nu een woning is, of een bedrijfspand of een gebouw met een andere bestemming. Ieder gebouw heeft zijn eigen uitstraling en straalt zijn eigen sfeer uit. Daarom is het fijn dat gietvloeren aangepast kunnen worden aan die uitstraling en dus, aan het gebouw waar de vloer komt te liggen. Wanneer je een gietvloer aan wilt schaffen, zijn er verschillende typen waar je uit kunt kiezen

Industrie en epoxy zijn twee handen op één buik

Epoxy gietvloeren van Gietvloer Dordrecht zijn gemaakt van een speciaal soort kunststof (epoxy) dat zich goed leent voor een industriële setting. Dit heeft alles te maken met het feit dat een Epoxyvloer zeer stevig is en bestand is tegen allerlei potentiële schadeposten zoals vocht, chemische stoffen en zware voorwerpen die op de vloer vallen. Ideaal voor bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen en parkeergarages.

De stoere betonlook

Beton straalt kracht en degelijkheid uit. Een gietvloer met een betonlook kan echter ook warm en gezellig ogen, door zijn gepolijste afwerking. Naast het feit dat een betonnen gietvloer comfortabel oogt, is hij zeer onderhoudsvriendelijk. Dit type vloer is geschikt voor zowel woningen als kantoren.

Green Line: de duurzame keuze

 

Wanneer u kiest voor duurzaam, dan is een Green Line gietvloer perfect voor u. Bij de productie van dit type vloer is getracht de CO2-uitstoot te minimaliseren. Omdat de Green Line gietvloeren echte design vloeren zijn, zijn ze tevens stijlvol. Met recht een comfortabele groene vloer met uitstraling.