Scholen met gietvloeren

Wanneer je denkt aan de grote, open gymzalen van vroeger toen je nog op school zat, zie je vast ook die prachtige en wilde lijnen voor je. Kleurrijk, in honderdtal en overal waar je maar keek zag je de lijnen over de grond lopen. Deze lijnen gaven de speelvelden aan van verschillende sporten, en waren naadloos verwerkt in de rest van de vloer. De reden waarom dit kan, is omdat gymzalen gebruik maken van gietvloeren en antistatische vloeren.

 

Deze vloersoort stamt uit de fabrieken, waar men al langer gebruik maakt van deze stevige en slijtage bestendige vloersoort. Maar denk eens aan de andere mogelijkheden van een gietvloer. Je ziet meer en meer dat de gietvloer zijn intrede doet in particuliere woningen. Wellicht kun je daar zelf ook iets mee.

 

Een duurzame vloer

Omdat gegoten vloeren bestaan uit meerdere lagen worden ze erg stevig. Dit heeft een positief gevolg omdat de vloeren nauwelijks te beschadigen zijn. Zo kunt u met een stevige vloer van alles doen op de vloer, zelf dingen laten vallen, er ontstaan geen deuken en ook niet snel krassen. Bekijk alle inspirationele foto's op de website van Gietvloer Den Haag.