Hoe duur is een gietvloer met eventueel een coating

Het klinkt allemaal aangenaam en aardig, die industrievloeren, bedrijfsvloeren en gietvloeren, maar wat zijn de tarieven van gietvloeren nou eigenlijk? Deze vraag, wat is de prijs van een gietvloer?, horen wij erg veel, maar de oplossing is veelal moeilijk te vinden. Dit behoort vanaf nu tot de historie. Wij hebben besloten om het de bedrijven eenvoudiger te maken. Om de diensten naar de klant toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool gemaakt om gemakkelijk, snel, online en volledig vrijblijvend een prijs voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Extra opties op de vloer zoals antislip of decoratieve afbouw kunnen allemaal geselecteerd worden en worden direct meegerekend in de indicatieprijs. Binnen de tool zijn talloze coatings opgenomen die u kunt kiezen waaronder Spuitcoating, waterafstotende coating, Epoxy Coating, Wandcoating, zwembad coating, Vloercoating, Polyurethaan Coating en Impregnerende Coating.

Prijs van een gietvloer

Het grote pluspunt van deze tool is dat, indien u een gietvloer prijs overhandigd krijgt die u niet behaagt, u het eenvoudig nog een keer de prijs van een gietvloer kunt berekenen met andere opties. En nogmaals: dit allemaal is compleet vrijblijvend! Indien u een indicatieprijs krijgt die aantrekkelijk is voor u, kunt u direct, zonder nogmaals de gegevens in te vullen, een prijsopgave bij ons opvragen. Als u de prijsopgave aanvraagt worden de voorafgaand ingevulde informatie automatisch meegestuurd. Ingeval wij bijkomende gegevens foto’s van de situatie, nodig hebben om tot een beslissende vloerprijs te komen nemen wij, alvorens de prijsopgave op te sturen, telefonisch contact met u op of  per e-mail.

Richtlijn

Wij moeten u er op attent maken dat de gegeven prijs-range een richtlijn is. Indien u de prijsopgave aanvraagt volgend op de bepaalde indicatieprijs kan het bedrag afwijken tot een zekere hoogte. De vloerprijs kan afwijken van de werkelijke prijs door omstandigheden als reistijd, en de staat van onderhoud.  Samenvattend kunnen wij u vertellen dat  de vloerprijs meestal niet meer verschilt dan 5%.