Woonbeton showroom

Breng ook eens een bezoek aan een showroom waar je de vloeren kunt bekijken, dat is zeker de trip  waard. Bij een showroom ziet u en loopt u zelf over de diverse woonbeton in diverse kleuren en ervaart u ook de kwaliteit van een echte woonbeton.

 

Warme en comfortabele gietvloeren

Gietvloeren zijn van nature warm en comfortabel, maar er zijn altijd consumenten die voor extra comfort kiezen en bijvoorbeeld vloerverwarming wensen. Wist u dat een gietvloer en vloerverwarming uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden? Ook dat kan dus geregeld worden met als voordeel dat andere verwarmingselementen in de ruimte kunnen worden verwijderd en er nog een groter ruimtelijk effect dan alleen door de gietvloer wordt gerealiseerd. Lees alle gietvloer tips om meer te ontdekken.

 

Gietvloeren als ideale basis voor elk interieur

 

De basis van een interieur of werkruimte begint bij de ondergrond en wat dat betreft vormt een gietvloer een ideale basis. Een stevige basis die in iedere gewenste kleur gelegd kan worden. Gietvloeren zijn steeds meer terug te zien in woningen en dat komt onder meer doordat consumenten weer toe zijn aan wat nieuws en origineels. Andere vloeren maken plaats voor de gietvloer. Dat is ook verdiend, want de eigenschappen en kwaliteit van een gietvloer staan daar ver boven. Zonder te overdrijven, vormt een gietvloer in elke ruimte de ideale basis.