Voordelige vloer laten gieten

In dit artikel vindt u informatie over de goedkope gietvloer en andere betaalbare kunststof vloeren. Deze duurzame vloeren zijn een goedkope oplossing omdat deze super lang mee gaan en nog meer voordelen bieden. Een gietvloer is werkelijk een lange termijn investering en door de naadloze afwerking heeft u ook nog eens weinig werk aan het onderhoud!

De vloer van de toekomst

Als u een vloer voor de lange termijn nodig heeft dan is het raadzaam om goed over het materiaal na te denken. Als u een vloer uitkiest dan kan u bijvoorbeeld kiezen voor een houten vloer, parket, laminaat of een kunststof vloer. Hoewel wij goedkope gietvloer heten gaat dat niet op ten opzichte van de andere type vloeren. De gietvloer is vaak wat duurder maar gezien deze ook veel langer mee gaan bent u uiteindelijk weer goedkoper uit. Laminaat en parket gaat bijvoorbeeld maar een paar jaar mee en een gietvloer tientallen jaren. Vloertegels gaan ook lang mee maar dan heeft u wel weer randen tussen uw vloer.

Voordelen van gietvloeren

Afgezien van de steeds lagere prijs biedt de gietvloer nog veel meer mogelijkheden en voordelen voor zowel uw huis als bedrijfsgebouw. De mogelijkheden van de gietvloer zijn namelijk eindeloos omdat je alle kleuren en stijlen kan maken. daarnaast is het een groot pluspunt dat de gietvloer naadloos afgewerkt wordt. Hierdoor komt er nooit vocht tussen de randen want die zijn er niet.

Wat is vloercoating?

 

In sommige gevallen is de gietvloer iets te veel van het goede omdat er al een goede ondervloer is. In dergelijke gevallen kan u er ook voor kiezen om een dunnere kunststof vloer aan te brengen. Denk hierbij aan vloercoating of een gietvloer bijvoorbeeld. Wij kunnen vrijwel al deze varianten van de gietvloer aanbrengen in uw pand. Een specialist zoals Gietvloer Rotterdam kan dit goed voor u aanbrengen.