Vloercoating en gietvloeren

Vloercoating kan zonder problemen worden aangebracht in fabrieken, garages, showrooms, magazijnen, kantoren en winkels. De bovenste laag van deze vloersoort bestaat uit een dunne laag kunststof. De bovenste laag wordt ook wel de toplaag genoemd. Op de bestaande ondergrond wordt de vloercoating zonder problemen aangebracht. Het maakt daarbij weinig uit wat voor soort ondergrond er aanwezig is. De vloercoating kan zowel op anhydriet als cement worden aangebracht. Ontdek waarom wij u altijd de beste design betonlook vloeren kunnen bieden, ontdek ook de informatie over de vele voordelen van deze gegoten vloeren. 

Altijd de beste design vloeren in Nederland

Zoals we al noemden staat de webwinkel expoxywinkel.nl bekend om het uitgebreide assortiment. Steeds meer mensen kiezen er bovendien voor om zich op internet te oriënteren op de gietvloer. Toch moeten de meeste mensen toch even in het echt een kijkje nemen om de gietvloer voor u zelf te bekijken en daarom bieden we die mogelijkheid ook.

Een unieke vloer in huis

 

De meeste mensen kiezen voor een gietvloer vanwege de lange levensduur of misschien vanwege het feit dat deze vloeren super eenvoudig in het onderhoud zijn. Er is echter nog een belangrijk voordeel. Door de vele mogelijkheden om af te wisselen met kleur en design heeft u eigenlijk nooit een vloer die hetzelfde als bij iemand anders zijn, kies voor een op maat gemaakte unieke vloer.